Hoeveel u moet verwachten u betaalt voor een goede auto chippenDe tuning software met je auto ontwikkelen de ingenieurs op een Superflow (ZIPtuning Gent) en Dynocom (ZIPtuning Prachtige) vierwiel testbank. Al die vier de wielen draaien een correcte meting. De koeling met de motorfiets kan zijn een reeële meting variabel te regelen.

er ogen goede reacties, maar zodra je bovendien leest beland je in een firma list en bedrog affaire. ook een oplichter zelf geeft gretig reactie, shitterend stuk.

Onze bedrijf kan zijn TÜV ISO:9001 gecertificeerd en op verzoek afleveren we al die tuningen betreffende TÜV certificering. De CO2 en verbruiksmeting in ons ECE-cyclus blijven voor ons ook minimaal gelijk.

Nu zag je het eerstvolgende… dus, als SamSam hier nog rondzwerft… … ik vraag me af, welke soort foutmeldingen kreeg je en,

Zeker, de originele en een aparte software blijven in de database aanwezig, opdat we dit iedere keer terug kunnen posten ingeval benodigd.

Mercedes chiptuning is eigenlijk een eenvoudige term wegens motormanagementsoftware-optimalisatie betreffende de Mercedes. Enorm eenvoudigweg gezegd draait het teneinde het aanpassen met een aansturingssoftware over dit voertuig, zodat een motor in staat is om betere prestaties te afleveren. Wegens professionele Mercedes chiptuning bent u bij ons iedere keer over harte welkom. 

De autofabrikant heeft standaard de motoren op ons bepaalde waarden afgesteld. Met een hand van technische gegevens met een motorfiets (turbo, brandstofpomp en aandrijflijn) bepalen wij andere instellingen.

Deze motorfiets bezit standaard 180pk en 235nm. Na de filmmontage aangaande die modificaties kan zijn de ECU met de auto aangepast op deze onderdelen, betreffende wanneer resultaat (gemeten via ons dure realistische rollerbank) 245pk en 360nm.

Deze zou vervolgens met 110 naar 130 pk kunnen.Wat je me echter afvraag is ..ofwel een koeling het bij mag sloffen.Ik zie meteen al dikwijls een wijzer naar de 100 graden gaan voor langdurige stijgingen.Nooit er overheen hoor,doch zeker….

volgens mij kan jouw juist verder chiptunen teneinde de begrenzing eraf te halen welke fabrikanten daar op dienen te zetten teneinde aan de emissie voorwaarden te voldoen.

artikel Meer te weten komen aan chiptuning waarin redelijk helder wordt uitgelegd hetgeen daar geberut en hoezo het ingewikkeld kan zijn om dit goed te doen.

Behalve het de auto efficiënter en Controleer je URL soepeler kan zijn geworden heeft een auto nimmer problemen gehad. Omdat je het gemeld had bij de dealer verviel de fabrieksgarantie vanwege een motor.

Zonder uitgebreide diagnose systemen is dit bespottelijk teneinde een tuning te ontwerpen. ZIPtuning heeft daarom een zeer uitgebreide bekende en verscheidene diagnose systemen voor BMW tot bestaan beschikking.

Een door u dan ook bestelde PowerControl, u dan ook toegezonden in een Meer hulp chique verpakking, omvat verdere vervolgens de door u bestelde leveringsomvang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *